По света има около 4 000 варианта на вируса, който предизвиква

...
По света има около 4 000 варианта на вируса, който предизвиква
Коментари Харесай

Ето колко са КОВИД - вариантите по света

По света има към 4 000 разновидността на вируса, който провокира болестта COVID-19. Производителите на ваксини, измежду които Pfizer и AstraZeneca, се пробват да подобрят препаратите си. Това съобщи английският министър Надим Захауи, който дава отговор по въпросите за разпространяване на имунизациите в страната, съобщи Ройтерс.

Хиляди разновидности на ковид а, който провокира COVID-19 бяха документирани, до момента в който вирусът мутира, включително по този начин наречените английски, южноафрикански и бразилски разновидности , които, както наподобява, се популяризират по-бързо от останалите, напомня Ройтерс.

Днес английският министър сподели, че е доста малко евентуално актуалната ваксина да не е ефикасна върху разновидности те на вируса. Захауи добави, че всички производители на ваксини против ковид а, като Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, както други компании в този момент изследват по какъв начин могат да подобрят имунизациите си, тъй че да се уверят, че държавните управления са подготвени за всеки вид.

По мотив разновидности те на вируса английският министър напомни, че в страната има база данни с всички открити разновидности , тъй че здравните управляващи са подготвени за реакция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР